درباره نشریه

در راستای تخصصی نمودن نشریه مقالات و بررسیها، تاسیس مجله تخصصی ادیان و عرفان ( مقالات و بررسیها ) با درجه علمی - پژوهشی از سوی کمیسیون بررسی نشریات وزارت علوم - تحقیقات و فناوری در تاریخ 1388/7/27 طی ابلاغیه 3/11/1215 اعلام گردید.از این سال دانشکده الهیات و معارف اسلامی، در طول سال دو فصلنامه ادیان و عرفان را هر سال در دو بخش (بهار و تابستان) و (پاییز و زمستان) از بین  مقالات  برتر به چاپ می رساند.

لینک مستقیم ثبت نام مجله

مجله ادیان و عرفان آمادۀ پذیرش مقاله در حوزه‌های تاریخ ادیان، ادبیات عرفانی و تصوف، دین پژوهی و رویکردهای آن، مطالعات مقایسه ای ادیان و عرفان، دین و اخلاق، دین و اسطوره، دین و محیط زیست، دین و توسعه  است.

هر نوع دسترسی به مقالات این نشریه (از قبیلِ خواندن، دریافت (دانلود)، روگرفت (کپی)، چاپ، جست‌وجو، پیوند (لینک) به تمام متن، و ....) برای همگان و برای هر استفاده قانونی و غیر تجاری آزاد و رایگان و بدون هیچ محدودیتی (مشروط به ذکر نام نویسنده مقاله و نام مجله) است. مجله تحت لیسانس  CC-BY-NC از Creative Commons قرار دارد.

فلودیاگرام مراحل داوری و پذیرش مقاله در قسمت فرایند پذیرش مقالات شرح داده شده‌است.

• حقوق معنوی: کلیه حقوق معنوی اثر متعلق به نویسنده است؛
  •  این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار  (COPE) می باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
  • نوع نشریه: نشریه علمی
  • نوع مقالات قابل انتشار: علمی-پژوهشی
  • توالی انتشار: دو فصلنامه
  • زبان: دو زبانه فارسی(چکیده و منابع مقالات انگلیسی)
  • متوسط زمان داوری مقالات:  8 هفته
  • سرقت ادبیجهت پیشگیری از سرقت ادبی از نرم افزار سمیم نور استفاده می‌شود.
  • دسترسی رایگان و آزاد به مقالات
  • چنانچه مقاله از حامی یا تامین‌کننده اعتبار پژوهشی برخوردار باشد، درج آن در مقاله توسط نویسنده الزامی می‌باشد.
  • کشور محل انتشارایران
  • ناشر دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران
  • حوزه  تخصصی: ادیان و عرفان
  • شروع انتشارپاییز و زمستان 1388
  • زبان مجلهفارسی (چکیده انگلیسی)
  • هزینه بررسی و پذیرش مقاله: 2000000 ریال(هزینه داوری) و 4000000ریال (هزینه چاپ)
  • نوع  داوریداوری بسته (دو سو ناشناس) و 2 داور
  • بازه زمانی بررسی اولیهیک هفته
  • فرمت الکترونیکی
  • نوبت‌های چاپ : دو فصلنامه
  • رتبه سال 1401در وزارت علوم: ب
  • ضریب تاثیر ISC: 0.071
  • شاپای چاپی: 5563-2228
  • شاپای الکترونیکی:4816-2588
  • ایمیل نشریه:   E-mail: jrm@ut.ac.ir
  • آخرین به‌روز‌رسانی وبگاه نشریه: 28 بهمن 1402
  •

نشریة ادیان و عرفان با انجمن‌علمی عرفان اسلامی ایران در راستای تقویت همکاری‌های علمی و پژوهشی ما بین خود، اقدام به انعقاد تفاهم‌نامۀ همکاری کرده است.

نکته مهم: کلیه مراحل دریافت، داوری، بازنگری، پذیرش و یا رد و در نهایت انتشار مقالات  از طریق سایت مجله صورت می پذیرد.

صدور گواهی پذیرش مقاله به صورت دستی امکان ندارد.

توجه

ارائۀ شناسۀ ORCID و نیز ایمیل دانشگاهی (یا سازمانی) برای تمامی نویسندگان مقالات (به ویژه نویسندۀ مسئول) الزامی است. بنابراین از نویسندگان محترم درخواست می‌شود قبل از ارسال مقاله به نشریه از طریق آدرس https://orcid.org/register  برای دریافت شناسۀ رایگان ORCID اقدام و در فایل مشخصات نویسندگان درج کنند و نیز از ایمیل دانشگاهی (یا سازمانی) برای بارگذاری مقالات استفاده نمایند.